Site Creator

ADN LANGUAGE VARIATIONS

(HU)

Az országok esetében felsoroljuk az illetékes minisztériumot vagy hatóságot, ahonnan elérhető az ADN hivatalos szövege. Ez alatt leírjuk azt a linksorozatot, aminek alapján megkereshető az illető honlapon a szállítási egyezmény. Ha ismert, megadjuk, hogy mely hivatalos lapban jelent meg az ADN szövege. A gombok közvetlen hozzáférést biztosítanak a szöveghez, vagy az azt tartalmazó oldalakhoz.

Az angol, francia és orosz linkek az UNECE oldalára mutatnak.

(EN)

For each country there is a link to the website of the competent authority or ministry (in some cases we have links to commercial websites only) from where the official text of ADN is accessible. You will find a menu which includes a link to the page with the official text of ADR (or ADR and RID). Links to the Regulation and to the Official Journal are also given, where possible. The buttons are direct links to the texts, or to pages with direct links to the text. 

For English, French and Russian the links will navigate to the UNECE website.

DEUTSCHLAND

Zentralkomission für die Rheinschifffahrt

Startseite > Dokumente > Dokumente zum Download > Übereinkommen, Vereinbarungen und Geschäftsordnung

Berlin

MAGYARORSZÁG

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

ADN:
177/2017. (VII. 5.) Korm. rendelet a Veszélyes Áruk Nemzetközi Belvízi Szállításáról szóló Európai Megállapodáshoz (ADN) csatolt Szabályzat kihirdetéséről, valamint a belföldi alkalmazásának egyes kérdéseiről

SHARE THIS PAGE!

HELP US ON ADN!